BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Bouwmaterialen bpg de hillegomse

Mensen weten ons te vinden. Vanwege ons grote aanbod van bouwmaterialen, maar ook dankzij onze service en leverbetrouwbaarheid. Dit willen wij graag zo houden. Vandaar dat wij elke dag ons uiterste best doen de kwaliteit en levering van de bouwmaterialen uit ons assortiment te verbeteren. Uiteraard staat serviceverlening hierbij centraal, met recente verbouwingen aan onze vestigingen tot gevolg.

Overzichtelijke clusters

Alle bouwmaterialen verkrijgbaar op een adres. Maar dan begint het pas. Want bouwmaterialen komen en gaan. De vele innovaties op de markt vragen hiermee een scherpe geest en een pragmatische houding. Bouw, afbouw, gereedschap. Slechts een kleine greep uit ons aanbod bouwmaterialen. We hebben ons assortiment ingedeeld in overzichtelijke clusters, zodat u zowel op onze site als in onze filialen direct kunt vinden wat u zoekt. Maar ook u bent een expert en precies op de hoogte van wat er speelt. Exact wetend wat u zoekt. Is er iets wat u in ons aanbod mist ? Niet gevonden bouwmaterialen die u wenst of andere suggesties ter verbetering van ons assortiment ? We horen het graag. De mail, de telefoon, de medewerker. We luisteren. Graag.

Klik op deze link om naar het assortiment te gaan...


 
 
Bel mij