BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

hout BPG de hillegomse

Hout is een belangrijke factor binnen onze organisatie. Dat is al zo sinds de oprichting in 1911. Onze passie voor hout en uitgebreide expertise stellen ons al jaren in staat vanuit de houthandel een compleet en omvangrijk assortiment aan te bieden. Ten aanzien van hout  leveren wij o.a. zacht- en hardhout, plaatmaterialen, bouwstoffen en (ruwe) bouwmaterialen.

Houtbewerking

Betreft de bewerking van hout zijn de mogelijkheden en oplossingen die wij bieden haast eindeloos. Het kepen van hout, het haaks afkorten op maat, hout wolmaniseren. Steigerdelen hoeken en banden. Onze moderne zaag- en schaverij levert ongekende mogelijkheden. Bovendien voeren wij verschillende certificaten (Erkende Houthandel, KOMO Productcertificaat, FSC) die de hoge kwaliteit van ons hout duiden. Maar bij het hebben van het meest complete assortiment en het kunnen realiseren van een breed scala aan houtbewerkingsmogelijkheden blijft het niet. Het hebben van enthousiasme medewerkers waarbij vakmanschap en gedrevenheid een vanzelfsprekendheid is, is minstens zo belangrijk. Omdat genoemde diversiteit de keuzemogelijkheden groot maakt. Omdat het daarom prettig is dat u voor aanbevelingen, toelichting en specifieke vragen altijd bij onze medewerkers terecht kunt. Omdat zij zich op de hoogte stellen van alle ontwikkelingen ten aanzien van hout en plaatmaterialen hierdoor exact weten wat er speelt. 

Klik op deze link om naar het assortiment te gaan...

 
 
Bel mij