BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

isolatie bpg de hillegomse

Isolatie is voor ons een belangrijk thema. Want goede isolatie spaart het milieu en uw portemonnee. Bovendien wordt hiervoor tijdens de bouwfase de basis gelegd. Het goed isoleren van woningen en gebouwen begint immers in de fundering en eindigt bij het dak. Goede isolatie betekent een laag energieverbruik. Uw huis of bedrijfsruimte voorzien van goede isolatie betekent een laag energieverbruik. Uw huis of bedrijfsruimte voorzien van goede isolatie is de investering dus meer dan waard. Daarom staat isolatie centraal in ons assortiment. Overigens bepalen het bouwjaar van uw woning en het type woning waarin u leeft welk isolatiemateriaal geschikt is. Ook de vochtigheidsgraad heeft hierop invloed. Een huis tussen de bomen heeft meer last van vocht dan hetzelfde huis in de stad. Vraag ons naar de mogelijkheden. Voor elk probleem bestaat een passende oplossing.

Spouwmuurisolatie


Spouwmuurisolatie is een effectieve manier om uw huis goed te isoleren. De spouwmuur (een dubbele muur met ruimte ertussen) scheidt binnen van buiten. Een goede isolatie van deze muur is hierdoor direct merkbaar en reduceert zowel het warmteverlies als de koude luchtstromen tot het minimum. Bovendien is het een eenvoudige toe te passen techniek. Dat houdt de kosten laag. Bij nieuwe woningen wordt de spouwmuur direct geïsoleerd, terwijl hiervan bij oudere woningen vaak geen sprake is. Dit is trouwens geen enkel probleem: de aanpassingen en voorbereidingen tot spouwmuurisolatie zijn minimaal. Wij weten dat elk huis anders is: ons assortiment isolatiemateriaal is daar speciaal op afgestemd.

Ook op zoek naar hout ?


 
 
Bel mij