BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

dakpannen bpg de hillegomse

De meest populaire vorm van dakbedekking in Nederland ? Dakpannen. Tegelijk ook de meest betrouwbare vorm van dakpannen. Bovendien bieden dakpannen extreem goede bescherming tegen wind en regen. Maar hoe kies je nu dakpannen die passen bij uw huis ? Zo weten wij dat het goed is na te gaan welke stedenbouwkundige voorschriften er gelden. Soms zijn het daktype, de hellingsgraad van het dak en de soort dakbedekking namelijk al vastgelegd. Daarnaast is de dakhelling ook iets om rekening mee te houden: dat is de hoek die de vloer maakt met het dakvlak. Als de dakhelling kleiner is dan 35 graden, past niet elke soort dakpannen erop. Wij leveren overigens dakpannen voor de meest uiteenlopende woningen. Wij hebben vele woningbezitters geholpen bij het kiezen van een functionele dakpan, passend bij de woning. 

In de huizenbouw draait het vooral om twee soorten: keramische en betonnen dakpannen. Beiden soorten staan centraal in ons assortiment. 

Keramische dakpannen

Gebakken klei

Hoge levensduur

Waterafstotend

Geschikt voor nieuwbouw en renovatie

Onderhoudsvrij


Betonnen dakpannen

Beton

Goedkoop

Groot

Ons assortiment Isolatie bekijken ?


 
 
Bel mij