BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

over bpg de hillegomse

Het zoeken naar een passende oplossing. Dat is wat wij doen. En dankzij ons deskundige personeel en ons uitgebreide assortiment bouwmaterialen vinden wij die altijd. Zorgen dat alle bouwmaterialen op elk moment voorradig zijn heeft dan ook onze hoogste prioriteit. Hiervoor maken wij gebruik van een uitgebreid leveranciersnetwerk. Dit zorgt ervoor dat wij naast het aanbieden van bouwmaterialen die bij de reguliere bouwmarkten niet te verkrijgen zijn, tegelijk in staat zijn alle bouwmaterialen snel en adequaat bij u te leveren.

Professioneel personeel

Vakbekwaam en servicegericht personeel horen aan de basis te staan van iedere organisatie. Personeel dat precies op de hoogte is van de ontwikkelingen op de markt en luistert naar u. Twee essentiële voorwaarden voor een passende oplossing en een tevreden klant. Daarom investeren wij bij BPG de Hillegomse veel in personeel. Zo blijft het kennisniveau op peil en weten we exact wat er speelt omtrent bouwmaterialen. Hiermee streven wij erna om via een optimale bezetting tot optimale tevredenheid te komen. Daarom lopen er bij ons altijd voldoende mensen op de vloer. Vakmensen met focus op persoonlijk advies.

De BPG-groep


Altijd de klant centraal stellen. Dat is waarvoor wij staan. De beslissing om in 2014 lid te worden van de BPG-groep was dan ook een logische stap. Dit geeft ons de mogelijkheid bouwmaterialen gezamenlijk in te kopen, waardoor wij tegen zeer scherpe prijzen kwalitatief hoogstaande producten kunnen leveren. Ideaal en perfect afgestemd op de wensen van u als professional in de bouw. Bovendien zijn alle leden echte familiebedrijven. Zoals wij. Een prettige constatering.
 
 
Bel mij